Valkyrie Funds, Bitcoin Bilanço ETF’sini Kapatıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü için 2022 ne yazık ki pek iyi geçmiyor. Bir taraftan artan düzenleyici baskısı, diğer taraftan yaşanan hack saldırıları derken sektör kritik bir döneme girmiş durumda. Doğal olarak bu durum hemen yatırımcıları hem de aracıları etkiliyor. Bunun bir sonucu olarak Valkyrie Funds, yetersiz rağbet sebebiyle Bitcoin Bilanço ETF’sini kapatacağını açıkladı.

Valkyrie Funds, Yetersiz Rağbet Sonrası Bitcoin Bilanço ETF’sini Kaldırıyor

Kripto varlıklar her ne kadar genel kullanımda bilinirliğini artırsa da piyasaların durumu gereği ivmesinde büyük kayıplar yaşıyor. Çoğu büyük ve kurumsal yatırımcılar ise kripto yatırımlarını ETF‘ler üzerinden ilerletmeyi tercih ediyor. Ancak piyasalarda yaşanan bu düşüş, yatırımcıları da tedirgin ettiğinden, ETF’lere olan ilgi de azaldı. Bu durumdan mağdur olan Valkyrie Funds ise Bitcoin Bilanço ETF’si için kepenk indiriyor.

İlginizi çekebilir: Yasin Oral: Sektör İçinde Oyun Değiştirici Bazı Projeler Var

Valkyrie Funds kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Bitcoin için boğa odaklı bir yatırım aracı olan Bitcoin Bilanço ETF’sini (VBB) kaldıracağını açıkladı.

Şirket yaptığı açıklamada, fonun ekim ayı sonunda tamamen kapatılacağını ve ardından Aralık 2021’den bu yana işlem gördüğü Nasdaq’tan çıkarılacağını söyledi. 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Valkyrie Funds, Bitcoin Bilanço ETF’sini Kapatıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!