Do Kwon, LFG’ye ait 3.000 BTC’nin dondurulduğu iddialarını reddetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Algoritmik stablecoin ekosistemi Terra Classic (LUNC) veya eski adıyla Terra’nın (LUNA) çöküşünün ardından kayıplara karışan Do Kwon, kripto varlıklarının dondurulduğu iddialarını reddetti.

Terra projesinin ardındaki şirket Terraform Labs’in kurucu ortağı, 5 Ekim tarihli gönderisinde kendisi ve şirketine dair yürütülen soruşturma kapsamında kripto varlıklarının dondurulduğu haberlerini yalanladı.

Güney Koreli yetkililer, 40 milyar dolarlık blockchain ekosisteminin çökmesinin ardından mayıs ayında soruşturma başlattı. Singapur’da olduğu düşünülen ve kaçmadığını iddia eden Kwon’a ise bir daha ulaşılamadı.

Do Kwon hakkında geçtiğimiz ay kırmızı bülten ile arama kararı çıkarılırken, şirketin bir zamanlar USTC’nin değerini korumakla görevli oluşumu Luna Foundation Guard’a (LFG) ait cüzdandan, borsalara 3 binin üzerinde Bitcoin aktarıldığı ortaya çıktı.

Cointelegraph’ın haberine göre, blockchain verileri sayesinde KuCoin’e 1.354 BTC, OKEx’e ise 1.959 BTC aktarıldığını tespit eden yetkililer, söz konusu kripto borsalardan varlıkları dondurmalarını talep etti

Kwon, Twitter gönderisinde değeri 67 milyon dolara yakın olan bu BTC’lerin kendisine ait olmadığını söyledi. “Bu yanlış bilgiyi yaymanın ardındaki motivasyonu anlamıyorum,” diyen Kwon, şöyle devam etti:

“Yine tekrarlayayım, KuCoin ve OKEx bile kullanmıyorum, işlem yapmaya vaktim yok, varlıklarım da dondurulmadı. Dondurulan bu varlıklar kime ait bilmiyorum, ama umarım bunu faydalı kullanırlar.”

 

I don’t get the motivation behind spreading this falsehood – muscle flexing? But to what end?

Once again, I don’t even use Kucoin and OkEx, have no time to trade, no funds have been frozen.

I don’t know whose funds they’ve frozen, but good for them, hope they use it for good 🙏 https://t.co/gSucKfqsxj

— Do Kwon 🌕 (@stablekwon) October 5, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Do Kwon, LFG’ye ait 3.000 BTC’nin dondurulduğu iddialarını reddetti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!