OpenSea Bazı Azuki NFT’leri Listeden Kaldırdı! Neler Oluyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT koleksiyonlarından tanınmış olan Azuki NFT’lerin bazıları, OpenSea tarafından listeden çıkarıldı. Bu haberle beraber Azuki NFT, haftayı kötü bir haberle bitirdi. Kullanıcılar artık piyasadan NFT satışlarına katılamadığı için nedeni henüz doğrulanamamıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

OpenSea Azuki NFT’lerin Bazılarını Marketten Kaldırdı!

Azuki kullanıcıları, bazı NFT’lerinin OpenSea pazarından çıkarıldığını bildirdi. Cuma akşamı Azuki NFT için oldukça kötü geçti. Azuki, Ethereum ağında (ERC-27) sabitlenmiş 10.000 anime tarzı karakterden oluşan bir topluluktur. Fiziksel ve Metaverse arasındaki bağlantıyı güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre kripto tabanlı kuruluş, Azuki sahiplerine gönderilen e-postaların listeden çıkarılmasıyla ilgili olarak OpenSea’ye ulaştıklarını duyurdu. Yönetim, dijital varlıkları yeniden listelemek için bir yanıt beklerken Azuki kullanıcılarının sabırlı olmaları gerekmektedir. Yapılan araştırmalar sonucunda olay, Bored Ape Yacht Club’ın başına gelenle aynı şekilde gerçekleştiğini ortaya çıkarmıştır.

BAYC haziran ayında, OpenSea’de aynı sorunla karşı karşıya kaldı. Merkezi olmayan NFT Marketi, platformdan bazı Bored Ape’leri geçici olarak kaldırarak bir hata yapmıştı. Kripto tabanlı kuruluş daha sonra kullanıcılarına sorunu çözdüklerini ve bir daha olmamasını sağlamak için dijital pazarla el ele çalıştıklarını açıklamıştır.

Tüm varlıklar bir borsadan kaldırıldığından ve takas edilemediğinden, listeden çıkarma bir kuruluş için kritik bir dezavantajdır. Bununla birlikte varlıklar, diğer merkezi olmayan konumlardan alınıp satılabilmektedir. Bu durumda, Azuki kullanıcılarının OpenSea pazarında NFT’lerini satın alma ve satma erişimi şu anda mümkün değildir. Müşteri kaybına neden olabileceği ve dolayısıyla kuruluş için bir piyasa kapitalizasyonu düşüşüne yol açabileceği için önemli bir sorundur. Sorunun acil bir şekilde çözüme kavuşturulacağı düşünülmektedir.

Son Güncellemeyle Hata Ortadan Kaldırıldı!

OpenSea, yaptığı açıklamada güvenlik işaretleme sisteminde bir hata olduğunu bildirdi. Başarısız an, birkaç Azuki NFT’nin platformlarında listeden çıkarılmasına neden oldu. Ancak, komplikasyonları çözmek için hızlı bir reaksiyon gösterilmiştir. Kısa bir zaman içerisinde NFT’ler tekrardan listelendi. Ayrıca NFT koleksiyonu ile doğrudan iletişim kurduklarını açıklamışlardır. Azuki daha sonra teknik sorunun çözüldüğünü ve listelemenin eski haline getirildiğini doğrulamıştır.

Listeleme Problemleri Toplulukları Olumsuz Etkiliyor!

Kripto varlıkların listeden çıkarılması, kripto alanındaki bazı gelecek ve üretken dijital kuruluşlar için daha belirgin hale gelmiştir. Örneğin Güney Kore borsaları, platformlarında faaliyet gösteren bazı altcoinleri aktif olarak listeden çıkarmaktadır. Kullanıcılar Kore hükümetinin tüketici korumasını ihlal eden borsaları kontrol etme emrini takiben açılan çöküşten etkilendikleri için bu, merkezi olmayan topluluklarda bir karışıklık yaratmaktadır.

Binance CEO’su Chanpeng Zhao, Bitcoin SV’yi platformlarından çekmekle tehdit ettiğinde başka bir olay meydana gelmişti. Nedeni Craig Wright’ın Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etmesidir. Duyurudan birkaç saat sonra, BSV’ler birkaç müşterisini kaybetmiştir. Bu da kripto pazarında bir bozulmaya yol açmıştır. Her listeden çıkarma programının sonunda, tüm katılımcılar tekrarlanma ihtimalinden etkilenmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea Bazı Azuki NFT’leri Listeden Kaldırdı! Neler Oluyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!