Disney Web3 Teknolojilerine Özel Bir Avukat Arıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şirketlerin NFT konusundaki ilgileri 2021’den beri devam etmektedir. Bazıları bu eğilimi benimsemeye devam ederken, birkaçı da bunu aşmış durumdadır. Ayrıca önde gelen firmalar NFT alanını keşfetmeye devam etmektedir. Disney NFT’lerinin erişimlerini er ya da geç genişletmesi muhtemel olarak görünen bir şirketti. Walt Disney Company, aynı konuda daha fazla yasal yardım almak istediklerini açıkladı. Bu kapsamda NFT, Blockchain ve Metaverse konusunda uzman bir avukat aramaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Disney Web3 Teknolojilerini Sağlamlaştırmak İstiyor!

Şirketin Web3 girişimleri için avukat arayışı, kullanmaya tam olarak başlamadan işi sağlama almak istediklerini göstermektedir. Şirket, şu anda yasal olarak düzenlemelerin tam olmadığı sektöre biraz uzak görünse de önceden çalışmalarda bulunmuştur. Disney kariyer web sitesinde yakın zamanda yapılan bir listeye göre, kitle iletişim devi deneyimli bir şirket avukatı tutmayı planlamaktadır. Şirket, bunun yalnızca NFT pazarıyla sınırlı olmadığını belirtmektedir. Avukatın Metaverse gibi gelişmekte olan teknolojileri denetlemesi beklenmektedir. Ayrıca Blockchain’in yanı sıra DeFi alanında araştırmalar yapması istenmektedir.

Şirket verdiği ilanda isteklerini detaylandırdı. Buna göre, ‘Disney Medya ve Eğlence Dağıtımı, Disney Parkları, Deneyimleri ve Ürünleri dahil olmak üzere diğer Disney avukatları ve iş paydaşları ile yakın iş birliği içinde çalışarak küresel NFT ürünleri için tam ürün yaşam döngüsü yasal tavsiyesi ve desteği sağlanması istenilmektedir. NFT ürününün geçerli ABD ve uluslararası yasa ve yönetmeliklere uygunluğu sağlanmalıdır’ yazılmıştır. Buna ek olarak, işe alınan avukatın NFT, Blockchain, üçüncü taraf pazar yeri ve bulut sağlayıcı projeleri için durum tespiti yapması beklenmektedir. İlanda, günlük yasal tavsiye, önde gelen işlevler arası Disney toplantıları ve diğer sorumluluklardan bahsedilmiştir.

Şirket Web3’te Söz Sahibi Olmak İstiyor!

Disney Web3 teknolojilerini keşfetmeye devam etmektedir. CEO Bob Chapek, 2021’de firmanın fiziksel ve dijital varlıkları harmanlayarak Metaverse’e girmeye hazır olduğunu açıklamıştır. Şirket NFT’lerine geri dönüş gerçekleştirmiştir. Bununla beraber, bir NFT mobil uygulaması olan VeVe ile iş birliği yaptı. Bu ortaklık sayesinde firma bir dizi NFT koleksiyonu çıkardı.

Ek olarak, eski CEO Robert Iger, NFT’lerinin ortaya çıkışı hakkında daha önce açıklama yapmıştı. Açıklamasında, ‘tüm telif hakkı ve ticari markaları düşündüğünüzde, Disney’in sahip olduğu karakterler tamamıyla bizimdir. NFT olasılıkları olağanüstüdür’ demiştir. Bununla beraber firma, NFT’leri ve diğer gelişmekte olan teknolojileri çevreleyen olası sorunların üstesinden gelmeye yardımcı olacak bir avukat aramaktadır. Bunun en büyük sebebi de şirketin Web3 alanın da söz sahibi olma isteğidir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Disney Web3 Teknolojilerine Özel Bir Avukat Arıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!