Kanadalı Genç “Kripto Kralı”nın ve Şirketinin Borçları Nedeniyle Lüks Araçlarına El Konuldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Kripto Kralı” olarak bilinen Kanadalı Aiden Pleterski ve sahip olduğu AP Private Equity Limited şirketinin lüks araçlarına el konuldu.

140’tan fazla yatırımcıya 35 milyon dolar borcu olduğu iddia edilen 23 yaşındaki Aiden Pleterski’nin iki McLaren, iki BMW ve bir Lamborghini aracına el konuldu. Ancak Pleterski’nin el konulan varlıkları, yatırımcılara olan borcunun oldukça altında kaldı.

Parasını Pletereski’ye veren ve henüz hiç geri dönüş alamayan yatırımcılar, Kripto Kralı’nın 11 araca sahip olduğunu ayrıca 4 lüks araç daha kiraladığını ve düzenli olarak özel jetlerle seyahat ettiğini söyledi. Yatırımcılar bunun yanı sıra Pleterski’nin göl kıyısında bir malikanede yaşadığını iddia ediyor.

Daha öncelerde açılan dava Pleterski’nin varlıklarının ve banka hesaplarının dondurulmasına neden olmuştu. Dava ilerledikçe iflas seviyesine geçildi ve birçok mal varlığına el konuldu.

Yatırımcıların arasında yer alan ve 60.000 dolar parasını Pleterski’ye kaptıran Diane Moore adlı davacı, yatırdığı para üzerinden haftada %10 ila %20 arasında kazanç elde edileceğini ve bunun %70’inin kendisine verileceğinin vadedildiğini söyledi.

Pleterski’nin avukatı iddialara karşı çıktı ve yatırımcılardan gelen iddiaların abartılı olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kanadalı Genç “Kripto Kralı”nın ve Şirketinin Borçları Nedeniyle Lüks Araçlarına El Konuldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!