SUI’de (SUI) Kritik Zaman! – Coin News TR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sui (SUI), 2024 boğasında büyük umutlar uyandırdı, fakat aniden görünürlüğünü yitirerek gizemli bir yolculuğa çıktı ve karanlık suların derinliklerine doğru sürüklendi.

SUI adı verilen kripto para, son dönemde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kilit açılımı planlamalarıyla ortalıklarda dolanan SUI’nin 3 Mayıs’ta gerçekleştireceği kilit açılımı sonrasında 34,62 milyon token (39,46 milyon dolar değerinde) piyasaya süreceği gündemde. Bu SUI’lerin dolaşımdaki miktarının sadece yüzde 1,48 olması, fiyatlar üzerinde nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu. Yatırımcılar için önemli bir soru ise SUI’yi takip ederken hangi seviyeler üzerinde durmaları gerektiği.

SUI (SUI) Yatırımcılar, Satış Baskısının Önemini Fark Etmelidirler!

SUI’nin gerçekleştireceği kilit açılımı, yaklaşık 40 milyon dolarlık bir değere sahip olacak ve bu durum yatırımcıların kafasını karıştırdı. Popüler kripto para birimi, düzenli olarak kilit açılımları yapmasına rağmen bu sefer daha fazla risk taşıyor. Piyasanın geri çekilmesi ile aynı zamana denk gelen bu kilit açılımı, SUI için kısa sürede satış baskısını artırabilir ve belirsizlik yaratabilir.

Haberin Yazımıyla, 1.1152 dolar seviyesinden işlem gören SUI’nin, bu tür bir durumda sırasıyla 1,0077 – 0,9211 – 0,7853 ve 0,6664 dolara kadar geri çekilebileceğini belirtiyor. Kısa vadeli dip seviyesi 0,90 doların kaybı, paritede yeni bir satış dalgasını tetikleyebilir.

SUI ekosistemindeki olumlu gelişmeler, BTC’nin 60.000 doların üzerinde günlük kapanışlar yapması veya BTC dominansının azalmasıyla paritede yükseliş beklenebilir. Bu durumda, takip edilebilecek direnç seviyeleri sırasıyla 1,2808 – 1,3632 – 1,4504 ve 1,5466 dolar olabilir. 1,45 dolarlık kritik seviyenin aşılması, yatırımcılara ve SUI ekosistemine güven sağlayabilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SUI’de (SUI) Kritik Zaman! – Coin News TR
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!