2,8 Milyar Dolarlık Madencilik Şirketi Kaç Bitcoin’i Olduğunu Açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NASDAQ’ta işlem gören kömür madencisi Alliance Resource Partners (ARLP), elindeki fazladan elektriği kullanarak on milyonlarca dolarlık Bitcoin kazdı.

Alliance Resource Partners, dönem sonu itibarıyla bilançosunda toplamda 30 milyon dolar değer biçilen 425 Bitcoin tuttuğunu açıkladı.

Şirketin CFO’su Cary Marshall, “2020’nin ikinci yarısında River View madeninde ödemesini halihazırda yaptığımız ama yeteri kadar kullanmadığımız elektriği paraya çevirmek için pilot projesi olarak Bitcoin madenciliğine başladık.” dedi.

ARLP hisseleri, şirket bilançosunu açıkladıktan ve uzmanların beklentilerini aştıktan sonra %5 değer kazandı.

Marshall, şirket olarak Bitcoin veya daha farklı bir kripto para satın almadıklarını ve yalnızca ellerindeki ekipmanları kullanarak madencilik yaptıklarını söyledi.

2,8 Milyar Dolarlık Madencilik Şirketi Kaç Bitcoin’i Olduğunu Açıkladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2,8 Milyar Dolarlık Madencilik Şirketi Kaç Bitcoin’i Olduğunu Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!