“En Az 1 Bitcoin (BTC) Bulunduran Cüzdan Sayısı”nda Yeni Rekor: 900.000 Seviyesini Aştı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analitik şirketi Glassnode’un verilerine göre “en az 1 Bitcoin (BTC) bulunduran cüzdan sayısı” 900.000 seviyesini geçerek yeni rekorlar kırmaya devam ediyor.

Glassnode tarafından sağlanan verilere göre en az 1 Bitcoin tutan cüzdanların sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Son verilere bakıldığında 1 ve daha fazla Bitcoin tutan adres sayısı 903.634 seviyesine erişti. Adres sayısında yaşanan bu artış, insanların Bitcoin’e olan uzun vadeli güveninin sürdüğünü gösteriyor olabilir. Aynı şekilde neredeyse 1 milyon farklı cüzdana bölünmüş Bitcoin’ler, kripto paranın enflasyonist sorunlara karşı daha dirençli bir hal almasını sağlayabilir.

Bununla birlikte 10 binden fazla Bitcoin tutan cüzdan sayısı da artış göstererek 100 seviyesine ulaştı. Görünen o ki 8 milyarlık dünya nüfusunun içinden 100 kişi gerçek anlamda balina olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Ayrıca Glassnode verilerine göre 0,01 Bitcoin tutan adreslerin sayısı da yeni bir rekora imza atarak 10.725.606 seviyesine erişti. Veriler ışığında bakıldığında büyük yatırımcının yanı sıra küçük yatırımcıların da Bitcoin’e olan ilgisi kaybolmamış gibi görünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
“En Az 1 Bitcoin (BTC) Bulunduran Cüzdan Sayısı”nda Yeni Rekor: 900.000 Seviyesini Aştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!