Analistler Açıkladı: Bitcoin’de Toparlanma Dönemi Ne Kadar Sürecek?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük türev borsalarından Bitfinex’in analistleri, Bitcoin’deki toparlanma sürecinin birkaç ay sürebileceğini yazdı.

Bitfinex Alpha tarafından hazırlanan araştırma raporuna göre Bitcoin’de halving sonrasında başlayan toparlanma süreci, iki ay kadar devam edebilir.

Analistler, makroekonomik koşulların geçmiş yıllara kıyasla daha dirençli olduğunu ve Fed’in kısa vadede faiz indirmesinin düşük ihtimal olduğunu söyledi. Tüketicilerin de ekonomik gelişmelerle ilgili geçmişe kıyasla “daha hazırlıklı ve bilgili” olduğu eklendi.

“Sonuç olarak Bitcoin fiyatlarında 1-2 aylık bir konsolidasyon görebileceğimize ve fiyatın her iki tarafa doğru da 10.000 dolar dalgalanabileceğine inanıyoruz.” yorumu yapıldı.

Analistler ayrıca Bitcoin’in piyasa hakimiyetinin düşmeye başladığını ve yatırımcıların halving sonrasında genelde altcoin piyasasına yöneldiğini söyledi.

Raporda, “Bu geçiş, Bitcoin arzındaki büyüme hızının azalması uzun vadede bullish bir gelişme olarak görüldüğü ve yatırımcıların risk iştahını artırıp onların alternatif kripto paralar ile daha yüksek getiriler aramasına yol açtığı için yaşanıyor.” denildi.

Analistler Açıkladı: Bitcoin’de Toparlanma Dönemi Ne Kadar Sürecek? isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistler Açıkladı: Bitcoin’de Toparlanma Dönemi Ne Kadar Sürecek?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!