Ethereum Analiz: ETH’nin Birleşme Sonrası Fiyat Düşüşünün Kısa Vadeli Kazançlarla Ne İlgisi Var?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok heyecanlı Ethereum (ETH) Birleşmesi başarıyla tamamlandığında uzun bekleyiş sona erdi. Bu gelişme, toplulukta heyecan yarattı ve Twitter, bundan sonra ne olacağına dair görüşlerle doldu.

Bundan sonra, bir sonraki büyük yükseltme olan Şangay’ın önümüzdeki yıl içinde piyasaya çıkması bekleniyor. Şangay yükseltmesi sonunda Beacon zincirinde bulunan stake edilen Ethereum’un kilidini açacak. 

Önümüzdeki aylarda ETH ağı için çok daha fazlası bekleniyor olsa da, son fiyat hareketi olumlu gelişmelere karşılık gelmedi. Birleşmeden kısa bir süre sonra, ETH’nin fiyatı önemli ölçüde düştü ve bu da yatırımcılar arasında korku yarattı.

İlginç bir şekilde, CoinMarketCap’in verileri, fiyatında %14’ten fazla düşüş kaydettiği için ETH’nin son yedi gün içinde en iyi 10 kripto arasında en kötü performans gösteren olduğunu ortaya koydu. 

Beklenmeyeni Beklemek

Kripto topluluğu, ilerlemenin yolu hakkında çeşitli görüşlere sahipti. Ancak, son zamanlardaki düşüş trendinin arkasındaki sebep ne olabilir.

CryptoQuant’ta bir yazar ve analist olan Dan Lim, bununla ilgili ilginç bir değerlendirme yayınladı. ETH Birleşmesi tamamlandığında, fiyat marjinal bir şekilde yükseldi ve değerde düşüş bekleyenler açık pozisyonlarını sonlandırdı.

Ayrıca, “İlginç bir şekilde, insanlar kısa pozisyonlarından çıktıktan sonra balina ETH’yi düşürdü” dedi.

ethereumethereum analiz: eth’nin birleşme sonrası fiyat düşüşünün kısa vadeli kazançlarla ne i̇lgisi var? 4

Bununla birlikte, birkaç analist ETH fiyatının önümüzdeki günlerde daha da düşmesini bekliyor. Ünlü bir kripto fenomeni olan Justin Bennette de aynı tweeti attı. Belirli koşullar yerine getirildiğinde ETH fiyatının 800 dolara kadar düşebileceğini tahmin ettiği bir grafik yayınladı. 

Sadece analistler değil, birkaç zincir üstü ölçüm de daha fazla fiyat düşüşü olasılığını destekledi. CryptoQuant’ın verileri ayrıca, Ethereum’un döviz rezervinin yükseldiğini ortaya koydu; bu, daha yüksek satış baskısı gösterdiği için bir ayı sinyali.

Ayrıca, transfer edilen toplam madeni para sayısı da 16 Eylül itibariyle %-11.00 azaldı ve bu da düşüş piyasasına işaret ediyor. 

Ethereum Birleşmenin İyi Tarafı Nerede?

Yukarıda belirtilen veriler daha karanlık günleri gösterse de, diğer bazı metrikler aksini belirtti. Fiyat düşüşüne rağmen, Ethereum’un sıfır olmayan bakiyelere sahip adres sayısı istikrarlı bir artış gösterdi. Bu, yatırımcıların altcoinlerin kralına olan güvenini yansıtıyor olabilir.

ethereumethereum analiz: eth’nin birleşme sonrası fiyat düşüşünün kısa vadeli kazançlarla ne i̇lgisi var? 5

Ek olarak, ETH’nin günlük aktif adresleri de arttı, bu da token için olumlu bir sinyal. Bu nedenle tüm veri setleri ve gelişmeler dikkate alındığında bir olasılıktan emin olmak oldukça güçtür. ETH’nin Göreceli Güç Endeksi (RSI) de nötr bir konumdaydı ve bu da piyasanın herhangi bir yöne gidebileceğini gösteriyordu.

ethereumethereum analiz: eth’nin birleşme sonrası fiyat düşüşünün kısa vadeli kazançlarla ne i̇lgisi var? 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
44

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Analiz: ETH’nin Birleşme Sonrası Fiyat Düşüşünün Kısa Vadeli Kazançlarla Ne İlgisi Var?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!