Bitcoin’de Düşüşün ve Satış Baskısının Geleceği Nasıl Tespit Edilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CrytotoQuant cephesi Bitcoin (BTC) fiyatındaki düşüşleri doğrudan tetikleyen kritik bir veriyi paylaştı.

On-chain anakliz platformu CryptoQuant’ın analisti, Bitcoin ve CDD verileri arasındaki bağlantıyı inceledi. Uzun vadeli yatırımcı hareketleriyle bağdaştırılan Coin Days Destroyed (CDD), uzun süredir elde tutulan Bitcoin’lerin ne zaman taşındığını tanımlayan bir veri olarak karşımıza çıkıyor.

Analiste göre uzun vadeli Bitcoin yatırımcıları ne zaman harekete geçse, Bitcoin fiyatında ciddi volatilite ve genellikle düşüş gözlemleniyor. Gelecekteki fiyat hareketlerini en azından bir süre önceden tahmin edebilmenin yolu ise CDD verisini yakından incelemekten geçiyor.

CDD verisine ise Arkham Intellitenge, CryptoQuant, Lookonchain gibi on-chain analiz platformları tarafından sağlanan veriler aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

Son olarak 24 Nisan tarihinde ciddi bir CDD akışı olduğunu belirten analist, beraberinde gelen düşüşlere dikkat çekti:

CDD verilerinin alınmasının ardından piyasada başlayan satış baskısını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz. Bu baskı kırılmadan yeni yükseliş trendleri ortaya çıkmayacaktır. Spot piyasalarda en son yüksek CDD verisi 24 Nisan’da gelmişti. Bu verinin ardından ciddi bir satış baskısına şahit olduk.

Bitcoin’de Düşüşün ve Satış Baskısının Geleceği Nasıl Tespit Edilir? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Düşüşün ve Satış Baskısının Geleceği Nasıl Tespit Edilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!