Bitcoin Madencisi Zoru Başararak 200 Bin Dolarlık Ödülü Kazandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Bitcoin madencisi, nadir bir başarı elde ederek bir Bitcoin bloğunu kendi başına kazdı.

İnsanların tek başına Bitcoin madenciliği yapmasını sağlayan ckpool’un geliştiricilerinden Con Kolivas, 841 bin 286 numaralı bloğu tek başına kazdı ve yaklaşık 200 bin dolar değerindeki ödülü aldı.

Congratulations to miner 365ughTgK9Q7rXXTM7vubqy1awZ2AZJijP for solving the 282nd solo block solved at https://t.co/UWgBvLkDqc with a large ~120PH at the time (12PH average over a week) https://t.co/btUXBoC8Yd pic.twitter.com/yh0VkuAI5b

— Dr -ck (@ckpooldev) April 28, 2024

Bitcoin madencilerine verilen blok ödülü, 840 bin numaralı blokta yapılan halving sonrasında 6,25 BTC’den 3,125 BTC’ye düştü.

Kolivas’ın açıklamasına göre ckpool’da tek başına kazılmış 282. bloğu kazan madenci, o sırada yaklaşık 120 PH/s’ye denk gelen bir hash oranına sahipti.

Bloğu inceleyen Kolivas, bu madencinin tek başına blok kazabilmek için halving’den sonra elektrik maliyetlerini de karşılamadığı için bir maden havuzundan ayrılmış olabileceğini yazdı.

Bitcoin Madencisi Zoru Başararak 200 Bin Dolarlık Ödülü Kazandı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi Zoru Başararak 200 Bin Dolarlık Ödülü Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!