Grayscale’e, EthereumPoW Dump’ıyla Suçlama! – Coin News TR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grayscale’e, EthereumPoW Dump’ıyla suçlama. Ethereum’un bir hisse kanıtı konsensüsüne geçişinin ardından Grayscale Investments, Grayscale Ethereum Trust ve Grayscale Digital Large Cap Fund tarafından edinilen tüm ETHPoW tokenlerini tasfiye etme niyetini açıkladı.

Grayscale, haberin ardından tepkilerin odağında yer aldı.

Grayscale, EthereumPoW Tokenlerini Satışa Sunacağını Açıkladı

Varlık şirketi Grayscale, yaklaşık 3,1 milyon ETHPoW değerinde token sunacak. Kripto topluluğu bu olaya şiddetle tepki gösterdi ve Grayscale’i damping yapmakla suçladı.

Our funds $ETHE & $GDLC have passively received the rights to forked ETHPoW tokens. To the extent it is practicable, we will look to sell these tokens & distribute net cash proceeds to record date shareholders.
Read our release for important details: https://t.co/0subq36to0

— Grayscale (@Grayscale) September 16, 2022

Kurumsal bir haber açıklamasına göre, fon ve tröst, Merge sonucunda elde edilen tüm ETHPoW’ların haklarını 180 günlük bir süre içinde satmadan önce Grayscale Investments’a devredecek.

Hissedarların token satışından elde edilen gelirin bir kısmını alacağı açıklandı. Grayscale Investments aynı duyuruda ETHPoW piyasasındaki düşük likidite sorununu ele aldı. Proof-of-Ethereum ağının yalnızca 15Eylül’de yayınlandığı göz önüne alındığında, şirket, herhangi bir platformdaki varlığı ve bu platformlardaki likiditenin yeterliliği konusunda belirsizlik olduğunu belirtiyor. Ek olarak Grayscale’e göre, tokenin satışlarının gerçekleşeceği fiyatı tahmin etmeyi imkansız kılan önemli oynaklığı başka bir konu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale’e, EthereumPoW Dump’ıyla Suçlama! – Coin News TR
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!