MyMetaverse GTA5 ve Minecraft Oyunlarına Özel NFT’leri Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MyMetaverse ve Enjin arasındaki en son ortaklıkla birlikte, NFT’lerin oyunlara entegrasyonu artış gösteriyor. Yapılan açıklamalara göre, popüler oyun Grand Theft Auto V (GTA5) ve macera oyunu Minecraft’ın artık kendi oyun içi NFT’leri bulunmaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

MyMetaverse ve Enjin NFT’leri Başlattı!

Sidney merkezli MyMetaverse, yeni dijital koleksiyonların Efinity’de basıldığını açıkladı. Ayrıca oyun geliştiricisi, NFT’lerin Grand Theft Auto V (GTA5) ve Minecraft sunucuları da dahil olmak üzere MyMetaverse’in tüm oyun serilerinde kullanılabileceğini belirtti. Firma, Metaverse oyna kazan oyunlarında lider bir geliştirici olarak bilinmektedir. Şirkete yakın kaynaklar, NFT’lerin piyasaya sürüldükten sonra üç oyun sunucusunda farklı rollere hizmet edeceğini açıkladı. Ayrıca, MetaHome NFT koleksiyonları, her uyumlu platformda benzersiz oyun yardımcı programına sahip olacaktır. MyMetaverse GTA5’te NFT’lerin, kullanıcıların daha fazla oyun puanı kazanmak için oynayabileceği nadir otomobiller olacaklarını açıkladı. Ayrıca Minecraft oyunu içinde, savaşlarda kullanılan özel kılıçlar olacağı belirtilmiştir.

MyMetaverse’in Minecraft ve GTA5’in ana şirketi değildir. Efinity, NFT işlemlerini kolaylaştırmak için Polkadot tabanlı bir parachain’dir. Birkaç platform, ürünlerini barındırmak için bu özelliklerinden yararlanmaktadır. Enjin, Metaverse’e NFT entegrasyonu için fazlaca kullanılan bir sistemdir. Aynı zamanda Efinity’nin geliştirilmesine de yardımcı olmaktadır. NFT’yi Efinity’ye dahil etmek, herkese NFT erişimi vermenin yolunu açacaktır. Ayrıca MyMetaverse CEO’su Simon Kertonegoro, NFT’lerin üç oyundaki yardımcı programının Blockchain tabanlı ve zincirler arası birlikte çalışabilirliği keşfetmeyi amaçladığını belirtmiştir. Enjin ile yapılan iş birliğinin bir sonucu olarak NFT’ler, Polkadot ağındaki ilk oynanabilir NFT’ler oldular.

Oyunlar ve NFT’ler

Sanattan yaratıcı endüstriye, NFT’nin yükselişi oldukça dikkat çekici olmuştur. NFT’ler, Blockchain tabanlı bir platform olarak video oyun endüstrisine sürekli olarak göze çarpmaktadır. Ancak, NFT kavramı geleneksel oyun oyuncularına yabancı gelmeye devam ediyor. Yine de yaratıcılar, video oyunlarında NFT’lerin tanıtılmasının ardındaki fikre milyonlarca oyuncunun alışabileceğini düşünmektedir.

Oyuncuların şüpheciliğine rağmen, birçok ana oyun firması NFT platformlarını başlatmıştır. Ayrıca oyuncular, dijital koleksiyonları kullanarak silahlar veya araçlar gibi oyun içi araçlar elde edebilmektedir. Ubisoft ve popüler FIFA futbol oyunu geliştiricisi EA, platformlarına NFT’leri tanıtan bazı önde gelen oyun geliştiricilerindendir. Uzmanlar, kripto para birimlerinin geniş kullanım durumu nedeniyle, video oyunu üreticilerinin NFT’lere erişimi artıracağını belirtiyor. Ayrıca, Axie Infinity gibi Blockchain oyna kazan oyunlarının popülaritesi, video oyunlarını teşvik eden en önemli etkenlerdir. Ancak uzmanlar sektörün şu an için yetersiz olduğunu savunarak, geliştirilmesi gerektiğini savunmaktadır. Kabul için yeterli şartların oluşması halinde de muhtemelen her oyunun bu alana gireceğini belirtmektedirler.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MyMetaverse GTA5 ve Minecraft Oyunlarına Özel NFT’leri Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!