Standard Chartered Analizine Göre Bitcoin’deki Düşüş Bitti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankacılık devi Standard Chartered, Bitcoin (BTC) için yaptığı kısa vadeli analizde bir değişiklik yaptı.

Standard Chartered analistleri, geçen hafta Bitcoin fiyatının 50 bin-52 bin dolar aralığında dip yapabileceğini yazdı.

Analistler, yeni hazırladıkları raporda, “İşler iyiye gidiyor ve 1 Mayıs’ta 56 bin 500 dolarda muhtemelen dibi gördük.” dedi.

Standard Chartered Döviz ve Dijital Varlık Araştırma Müdürü Geoff Kendrick, görüşlerini geçen hafta Federal Rezerv tarafından yapılan açıklamalardan sonra değiştirdiklerini söyledi.

Kendrick, ABD’nin borcunun ve bütçe açığının sürdürülemez bir yolda ilerlediğini söyleyerek, ABD tahvillerinin daha dik bir doğruda ilerleyebileceğini belirtti. Kendrick, “Yatırımcılar alternatif varlıklara yöneleceği için böyle bir senaryonun dijital varlıklar için oldukça destekleyici olacağına inanıyoruz.” dedi.

Bu yılki ABD seçimleri hakkında da konuşan isim, “Kasımdaki ABD seçimlerinin dijital varlıklar için ne ifade ettiğine baktığımızda Trump yönetiminin ikinci kez başa gelmesinin, daha destekleyici bir yasal ortam oluşturacağı için genel olarak olumlu olacağını düşünüyoruz.” dedi.

Standard Chartered Analizine Göre Bitcoin’deki Düşüş Bitti! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Standard Chartered Analizine Göre Bitcoin’deki Düşüş Bitti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!