SEC başkanı Gensler'ı bu kripto para sorusu kızdırdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEC Başkanı Gary Gensler, genel finans piyasasına kıyasla nispeten küçük boyutuna rağmen kripto hakkında “aşırı büyük oranda” soru aldığını söylüyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto ile ilgili soruları yanıtlamaktan bıkmış gibi görünüyor. Gensler, ve son zamanlarda geleneksel finans ile karşılaştırıldığında kripto ile ilgili “aşırı büyük oranda” soru aldığını belirtti. 

Gensler, 7 Mayıs’ta CNBC’nin Squawk Box programında SEC’in önceliklerinin nerede yattığına ilişkin bir soruyu yanıtlarken “Kripto, genel piyasalarımızın küçük bir parçası” dedi.

Gensler, SEC’in denetlediği “110 trilyon dolarlık sermaye piyasası” ile 2,4 trilyon dolarlık kripto piyasasını karşılaştırdı ve ikincisinin çoğunun ABD menkul kıymetler yasalarına uymadığını, bu nedenle “piyasalarımızdaki dolandırıcılık, sahtekarlık ve sorunların büyük bir kısmına sahip olduğunu” iddia etti. 

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC başkanı Gensler'ı bu kripto para sorusu kızdırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!