AVAX Yakında 25 Doların Üzerine Çıkabilecek mi? Metrikler Neyi Gösteriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Avalanche (AVAX), 4 saatlik 20/50/200 EMA’nın üzerinde sallanırken geçen hafta boyunca tutarlı bir büyümeye tanık oldu. Sonuç olarak, altcoin, 25 dolarlık direnci yeniden test eden yükselen kama benzeri bir yapıyı resmetti.

Son zamanlardaki büyümesi, yakın vadede en yüksek likiditeyi sunan Kontrol Noktası (POC, kırmızı) yakınında beklenen bir engel gördü. 25 doların üzerinde ikna edici bir kapanış, önümüzdeki seanslarda uzun süreli bir toparlanma için kapıları açabilir.

AVAX 4 Saatlik Grafik

AVAX Yakında 25 Doların Üzerine Çıkabilecek mi? Metrikler Neyi Gösteriyor! 3

19 Haziran’da on ayın en düşük seviyesine geriledikten sonra, alıcılar sürekli baskı uyguluyor. Bu satın alma canlanması, AVAX’ın son birkaç gün içinde 20 dolarlık desteği geri almasına yardımcı oldu. Altcoin, 22 Temmuz’da önceki yukarı kanalından ayrıldıktan sonra değerinin %26’sından fazlasını kaybetti.

Alıcılar 20$ bölgesindeki satış baskısına karşı koydular ve varlıklarını yinelemek için fiyatı 20/50/200 EMA’nın üzerine çıkardılar. Böylece fiyat, Bollinger Bantlarının (BB) üst bandının yakınında gezinmeye devam ederek bir yükseliş kenarı ortaya çıkardı.

EMA’lardaki yükseliş geçişi, alt’ı biraz daha parlak bir tarafa doğru konumlandırdı. Ancak fiyat hareketi 25 dolar seviyesine yaklaştı. 

BB’nin üst ve alt bantları birbirine bakarken, AVAX önümüzdeki seanslarda oynaklığını daraltabilir. Bu durumda, fiyat hareketi POC yakınında menzile bağlı bir salınım görebilir.

Üst 25 doların üzerinde güçlü bir kapanış, alt değeri hemen yukarı yönlü gösterebilir. Böyle bir durumda potansiyel hedefler 27-28 dolar aralığında direnç olacaktır.

Gerekçe

AVAX AVAX Yakında 25 Doların Üzerine Çıkabilecek mi? Metrikler Neyi Gösteriyor! 4

Göreceli Güç Endeksi (RSI), orta hatta yakınken satın alma gücünde bir kolaylıkla rezonansa girdi. Bu seviyeden olası bir toparlanma, alıcıların grafikte hemen yerlerini korumalarına yardımcı olabilir.

Ayrıca, grafikteki son kazanımlar, hacim osilatöründe (VO) daha düşük zirvelere eşlik etti. Bu, nispeten zayıf bir yükseliş hareketine işaret etti. Bununla birlikte, DMI hatları yükseliş eğilimi göstermeye devam ediyor. 

Çözüm

Düşen hacimlerin yanı sıra 25 dolarlık direncin sağlamlığı göz önüne alındığında, AVAX durgun bir aşama görebilir. Ancak, kuzeye bakan EMA’ların ve POC’nin üzerinde bir konum, satın alma çabalarına yardımcı olacaktır. 25 doların üzerindeki herhangi bir kapanış, bir giriş tetikleyicisine işaret edebilir. Hedefler yukarıda tartışıldığı gibi aynı kalacaktır.

Son olarak, karlı bir hamle yapmak için zincirdeki gelişmelerin yanı sıra daha geniş bir beklenti analizi de dikkate alınmalıdır.

AVAX Yakında 25 Doların Üzerine Çıkabilecek mi? Metrikler Neyi Gösteriyor!
Haftanın Özeti: Bitcoin Temmuz’u Olumlu Kapatırken, Polkadot (DOT) %7 Yükseldi!
Bitcoin’in 20 Bin Dolara Düşmesine Yol Açabilecek 2 Endişe Verici Durum!
Sandbox (SAND), Ralli Yapacak Kadar Hızlı İyileşebiliyor mu?
Bitcoin’in 6 Haftanın En Yüksek Seviyesine Yükselmesini Sağlayan Sebep Neydi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için AVAX Yakında 25 Doların Üzerine Çıkabilecek mi? Metrikler Neyi Gösteriyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AVAX Yakında 25 Doların Üzerine Çıkabilecek mi? Metrikler Neyi Gösteriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!