Emirates, Ödeme Yöntemlerine Bitcoin’i Eklemeyi Planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hemen hemen birçok alanda ödeme yöntemi olarak kabul görmeye başladı. Bu kez bir hamle de Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) önde gelen hava yolu şirketlerinden biri olan Emirates’ten geldi. Emirates Hava Yolu  ödeme yöntemlerine Bitcoin’i eklemeyi planladığını söyledi. 

Emirates’ten Bitcoin Hamlesi

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) önde gelen hava yolu şirketlerinden biri olan Emirates Hava Yolu, yakın zamanda dikkat çeken bir açıklama yaptı. Emirates, yaptığı açıklamada ödeme yöntemlerine Bitcoin (BTC) eklemeyi planladığını duyurdu.

Hava yolu şirketi ayrıca, müşteri ihtiyaçlarını izleyen uygulamalar oluşturmak için personel alımı yapmayı planlıyor. Ek olarak şirketin baş işletme görevlisi (COO) Adel Ahmed Al-Redha konuya yönelik yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

İlginizi çekebilir: Bitcoin Madencilerinin Hisseleri Yeniden Yükselişe Geçti

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) lider havayolu şirketi Emirates Havayolu, yakında bir ödeme hizmeti olarak Bitcoin’i benimseyecek. 

Bunun yanında Emirates, kısa süre müşteri etkileşimini arttırabilmek ve gelirlerini yükseltmek için NFT projesi başlatacağını açıklamıştı.

Ek olarak Hava yolu şirketi ayrıca Dubai’de gerçekleşen Expo 2020 etkinliğindeki yerini metaverse, NFT ve Web3 projeleri için kullanacağını belirtti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Emirates, Ödeme Yöntemlerine Bitcoin’i Eklemeyi Planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!