Cosmos, MANA, SAND Fiyat Analizi: 19 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde de görüldüğü gibi ripto korku ve açgözlülük endeksinde 24 saatlik marjinal bir artışın ardından, küresel piyasa değeri son gün içinde %4,5’in üzerinde bir iyileşme kaydetti.

Sonuç olarak, Cosmos, MANA ve SAND’ın kısa vadeli teknikleri, artan satın alma etkisi gösterdi, ancak yine de nesnel bir bakış açısından tarafsızlık gösterdi. Son kazançların, alıcıların avantajlarını sürdürebilmeleri için hacimleri artırarak desteklenmesi gerekiyor.

Cosmos (ATOM) Analiz

Cosmos, MANA, SAND Fiyat Analizi: 19 Nisan 4

43 dolarlık dirençten düştüğünden beri, alt seviye son üç ayda sürekli olarak zirvelerini düşürdü. Son satış aşaması, ATOM’un 3 Nisan’dan 18 Nisan’da yedi haftanın en düşük seviyesine ulaşana kadar değerinin yaklaşık üçte birini kaybetmesine neden oldu.

Bu arada, ATOM nihayet 4 saatlik zaman diliminde desenli bir kırılmaya tanık olduğu için boğalar 22 $ işaretini savunmak için devreye girdi. Sonuç olarak, alıcılar 20 EMA’yı (kırmızı) dirençten desteğe çevirdi.

Basın zamanında, ATOM 23.91 dolardan işlem görüyordu. RSI, son 24 saatte aşırı satım seviyesinden sıçradıktan sonra hızlı bir sıçrama gördü. Orta çizginin üzerinde sürekli bir kapanış, alt’ı 50 EMA (camgöbeği) testi için konumlandıracaktır.

Decentraland (MANA) Analiz

AnalizCosmos, MANA, SAND Fiyat Analizi: 19 Nisan 5

Kasım ayının en yüksek seviyesinden düştükten ve Ocak ayının sonunda birkaç ayın en düşük seviyesini vurduktan sonra, 3.3 dolar seviyesi tüm yükseliş toparlanma girişimlerinden kaçındı. Buna rağmen, boğalar daha yüksek dipler sağladı ancak üç aylık trend çizgisi desteğini (şimdi direnç) (beyaz, kesikli) koruyamadı.

Son on gün içinde, MANA 4 grafiğinde düşen bir kama (beyaz) içinde alçaldı. Fiyat, 24 saatlik dik bir yükselişin ardından şimdi bir sıkışma aşamasına yaklaşıyor. Boğalar lehine trend değiştiren bir ralliyi ilerletmek için 2,09 doların üzerinde bir kapanış zorunlu olacaktır.

Basın zamanında, MANA son 24 saatte %5,52 artışla 2,08 dolardan işlem görüyordu. Alt’ın RSI  47 işaretini devirmek için mücadele etti, ancak satın alma baskısında temel bir artış olduğunu ortaya koydu. Ayrıca,  ADX’i MANA için zayıf bir yön eğilimi gösterirken, DMI  satıcılara hafif bir avantaj sağladı.

The Sandbox (SAND) Analiz

AnalizCosmos, MANA, SAND Fiyat Analizi: 19 Nisan 6

Uzun vadeli talep bölgesinden gelen son yukarı kanal rallisi 3,6 dolar direncinde durdu. Sonuç olarak, SAND %31’in üzerinde düştü ve 18 Nisan’da beş ayın en düşük seviyesine geriledi. 

Dirgen araçlarının üst trend çizgisi, son beş gün içinde güçlü bir direnç gösterdi. Ayılar satış çılgınlığına devam ederse, SAND dirgen medyanının (kırmızı) olası bir yeniden testine baktı. 2,7 dolar işareti, önümüzdeki günlerde SAND’ın trendinin kaderini belirlemek için kritik olacak.

Basın zamanında, alt 2,7343 dolardan işlem görüyordu. RSI, tek taraflı bir önyargı sergilemekten kaçınırken orta hatta yakındı. MANA’ya benzer şekilde, SAND ADX, hala güneye baktığı için kırılgan bir yön eğilimi ortaya çıkardı.

Cosmos, MANA, SAND Fiyat Analizi: 19 Nisan
Dogecoin, Shiba Inu, MATIC Fiyat Analizi: 19 Nisan
AVAX’ın Uzun Vadeli Canlanması Bu Bölgeye Bağlı Olabilir!
ADA Fiyat Analizi: Cardano Haftaya Düşüşle Başladı, 0,90 $ Başarısız Olursa Sonraki Destek Ne Olacak?
Terra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Cosmos, MANA, SAND Fiyat Analizi: 19 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cosmos, MANA, SAND Fiyat Analizi: 19 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!