Dogecoin, Shiba Inu, MATIC Fiyat Analizi: 19 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin, 39 bin doların hemen altından daha düşük bir “kurtarma” gördü ve basın zamanında 40 bin dolar civarında işlem görüyordu. Bu gelişme, son saatlerde altcoin piyasasını olumlu etkilemişti. Ancak Dogecoin ve Shiba Inu bir kez daha sert dirençle karşı karşıya kalırken, MATIC talebin varlığı nedeniyle biraz daha yükseliş görünümüne sahipti.

Dogecoin (DOGE) Analiz

Dogecoin, Shiba Inu, MATIC Fiyat Analizi: 19 Nisan 4

DOGE geçen hafta yükselen bir kanal (beyaz) oluşturdu ve son birkaç gün içinde modelin altında kaldı. Geçen ay, 0.14-0.141 dolar alanı güçlü bir direnç olarak hareket etti.

Saatlik grafikteki RSI nötr 50’nin üzerine çıkarken, CVD de satın alma baskısının varlığını göstermek için yeşile döndü. Bu nedenle, göstergeler önümüzdeki birkaç saat içinde DOGE için yükseliş eğilimine işaret etti.

DOGE, talep bölgesi olarak 0.141$’ı geri alabilirse, önümüzdeki birkaç gün içinde 0.155$’a doğru yükselebilir. Aksi takdirde 0.134$ veya 0.13$ destek seviyesinde bir satın alma fırsatı doğabilir.

Shiba Inu (SHIB) Analiz

AnalizDogecoin, Shiba Inu, MATIC Fiyat Analizi: 19 Nisan 5

Beyaz, SHIB’nin yaklaşık bir hafta boyunca işlem gördüğü bir aralıktır. Özellikle 0,0000255 dolarlık düşük aralık, son günlerde çok fazla yatay işlem gördü ve muhtemelen geri dönüş yolunda SHIB’ye direnç gösterecek.

Müthiş Osilatör, 0.0000236 dolarlık alandan gelen sıçramanın ardından sıfır çizgisinin üzerine çıktı. Öte yandan, bu sıçrama CMF’yi +0.05 işaretinin üzerine çıkarmaya yetmedi. Bunun yerine, pazardan güçlü sermaye akışını göstermek için kararlılıkla -0.05’in altında kaldı.

Polygon (MATIC) Analiz

AnalizDogecoin, Shiba Inu, MATIC Fiyat Analizi: 19 Nisan 6

MATIC’in fiyat hareketi de düşüş eğilimine sahip. Dogecoin gibi MATIC de güçlü bir direnç bölgesine yaklaştı. Yükseliş momentumuna sahip olmasına rağmen, MATIC’i 1.44 $ direncini aşmak için bir BTC itici hareketine ihtiyaç duyulabilir.

Boğalar için iyi haber şu ki, geçen hafta OBV bir dizi daha yüksek dip ve daha yüksek zirve yaptı. OBV’deki bu yükseliş eğilimi, güçlü satın alma hacminin göstergesidir. Dolayısıyla, gerçek talebin varlığı MATIC’i daha yükseğe itebilir.

Dogecoin, Shiba Inu, MATIC Fiyat Analizi: 19 Nisan
AVAX’ın Uzun Vadeli Canlanması Bu Bölgeye Bağlı Olabilir!
ADA Fiyat Analizi: Cardano Haftaya Düşüşle Başladı, 0,90 $ Başarısız Olursa Sonraki Destek Ne Olacak?
Terra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan
Solana’nın ‘Çok Fazla Kırmızı Bayrağı’ Bu Yöneticinin Dikkatini Çekti!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin, Shiba Inu, MATIC Fiyat Analizi: 19 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin, Shiba Inu, MATIC Fiyat Analizi: 19 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!