Bitcoin’de Yükselişi Bilen Analist Güncelleme Geçti: Şimdi Ne Bekleniyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’deki (BTC) son yükselişi doğru bilen analistten son durum güncellemesi geldi.

Glassnode kurucusu Yann Allemann 18 Nisan tarihli gönderisinde, ticaret efsanesi makroekonomist Henrik Zeberg’in doğru çıkan tahminine yer verdi.

Swissblock isimli göstergenin mayıs başında tahmin ettiği gibi Bitcoin fiyatının dönüm noktasında ulaşarak 64 bin dolara doğru bir harekete başladığını belirten deneyimli isim, geri dönüşlerin tahminleri çerçevesinde gerçekleştiğini vurguladı.

Temel Bitcoin on-chain verilerini fiyat hareketleriyle ilişkilendiren gösterge, yükselişten hemen önce satıcıların tükendiğini ve ağ büyümesinde bir artış olduğunu tespit etmişti. Bu da aşağı yönlü riskin sınırlı olduğunu ve ufukta bir sıçramanın görüldüğüne işaret ediyordu.

Yapılan açıklamanın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Swissblock aracımız “Bitcoin Temel Endeksi” doğru zamanda ve seviyede tetiklendi! 1 Mayıs’ta BTC başına 60 bin civarında, 6 Mayıs’ta ise BTC başına 65 bin civarında net bir sıçrama gördük!

Bitcoin’in güncel durumuna bakıldığında, 67 bin dolar seviyesi önemli bir direnç olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviyede yatırımcıların olası satış baskılarına karşı dikkat olması gerekiyor.

Öte yandan 62.800 dolar seviyesinde bulunan önemli likidite bir mıknatıs görevi üstlenebilir ve market yükselmeden önce bu seviyelerdeki likiditeyi temizlemek isteyebilir.

Bitcoin’de Yükselişi Bilen Analist Güncelleme Geçti: Şimdi Ne Bekleniyor? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Yükselişi Bilen Analist Güncelleme Geçti: Şimdi Ne Bekleniyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!