Bitcoin Analisti İki Bölgeye İşaret Etti: Düzeltme Olursa Bu Seviyeye Düşebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Michael van de Poppe’ye göre bireysel yatırımcılar, hala piyasaya giriş yapmadı.

Bitcoin, geçen haftaki düşüşten sonra hafta sonunda toparlandı ve 64 bin doların üstüne kadar yükseldi.  Bunda ABD’de cuma günü açıklanan istihdam verileri etkili oldu.

ABD’de tarım dışı istihdam, nisan ayında 175 bin ile beklentilerin altında kaldı. Uzmanlar, tarım dışı istihdamın 243 bin artmasını bekliyordu.

Michael van de Poppe, Bitcoin’deki bu yükselişe rağmen bireysel yatırımcıların piyasaya hala büyük ölçüde giriş yapmadığını düşünüyor. Analist, Bitcoin’in 60 bin dolar sınırının üstünde kalmasının önemini vurgularken, olası bir düzeltme yaşanması halinde 55 bin ile 57 bin 500 dolar aralığına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Poppe, şiddetli bir düzeltme yaşanması halinde fiyatın 52 bin dolar sınırlarına kadar gerileyebileceğini düşünüyor. Poppe, ayrıca “Altcoinler yavaşça uyanmaya başlıyor.” yorumunu yaptı.

Bitcoin Analisti İki Bölgeye İşaret Etti: Düzeltme Olursa Bu Seviyeye Düşebilir! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Analisti İki Bölgeye İşaret Etti: Düzeltme Olursa Bu Seviyeye Düşebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!