Türkiye'de kripto yasası yaklaşıyor: Beş önemli nokta

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin 2024 yılı başlarında kripto yasasını yürürlüğe koyması bekleniyordu, ancak meclis henüz süreç hakkında rapor vermedi.

Dünyanın en büyük kripto para ekonomilerinden biri olan Türkiye’de hükümetin bu yıl içinde kripto para yasasını yürürlüğe koyması bekleniyor.

Turkish Treasury and Finance Minister Mehmet Simsek announced in January that local crypto legislation was almost complete. Many expected the Turkish parliament to start regulating the crypto market in early 2024, but the draft legislation is yet to be introduced.

Türkiye’nin kripto konusuna bakışı, yasanın ne zaman geleceğini ve Türkiye’deki kripto düzenlemesinin mevcut durumunun ne olduğuna dair Cointelegraph, sektörün yerli isimleriyle görüştü. 

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Türkiye'de kripto yasası yaklaşıyor: Beş önemli nokta
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!