Santiment Açıklık Getirdi: Bitcoin Rallisinin Devamı İçin Ne Gerekli?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Santiment, kripto para piyasasındaki yükselişin devam etmesi için görülmesi gereken faktörü açıkladı.

On-chain analiz platformu Santiment, 3 Mayıs tarihli gönderisinde kripto para piyasasının güncel durumuna yer verdi. Cuma günü açıklanan ABD tarım dışı istihdam verisiyle birlikte kripto paraların yükselişini hızlandırdığını belirten analistler, bunun devamı için FOMO’dan uzak bir piyasa koşulu gerektiğini söyledi.

Bitcoin’in 58 bin dolar seviyesinden 64 bin dolara doğru ani geri dönüşünde short (kısa) pozisyonların önemli bir yakıt görevi üstlendiğini belirten Santiment cephesi, yatırımcıların tekrardan long (uzun) pozisyon aldığına işaret etti.

Çoğunluğun long yönlü işlem aldığı bir piyasanın çok uzun süreli yükseliş sergileyemeyeceği ima edilirken fonlama verilerinin yakından takip edilmesi gerektiğine yer verildi.

Tepkinin sürdürülebilir olması için spot piyasada da alımların artmasının ve FOMO’nun sakinleşmesinin gerektiği vurgulandı:

Bitcoin cuma günü toparlandı ve piyasa değeri 24 saat içinde +%5,4 arttı. Kalabalık, Binance işlemlerinde tamamen yön değiştirdi. Bu sıçramadan sonra tasfiye edilmiş short pozisyonların long’a döndüğü anlamına geliyor. Yükselişin devam etmesi için FOMO’un şu anda olduğundan çok daha fazla yükseldiğini görmek istemiyoruz.

Santiment Açıklık Getirdi: Bitcoin Rallisinin Devamı İçin Ne Gerekli? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Santiment Açıklık Getirdi: Bitcoin Rallisinin Devamı İçin Ne Gerekli?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!