Adından oldukça söz ettiren OXO Chain Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pre-sale dönemini beklenilen ilginin doldukça üstünde tamamlayan blok zincir ağı OXO Chain, Bir kaç gün önce Public-sale stage 1 dönemine başladı. Peki nedir bu OXO Chain? Haydi birlikte inceleyelim.

OXO Chain, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) desteğine sahip bir blok zinciri ağıdır ve yetkilendirilmiş Hisse Kanıtı konsensüsü ile seçilen doğrulayıcı düğümler tarafından blokların oluşturulmasına izin verir. Merkezi olmayan, çevre dostu, hızlı ve Ethereum ekosistemiyle tamamen uyumludur.

OXO Chain, her düğüm için aynı hakları sunarak, merkezi olmayan finans (DeFi), merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) ve dijital varlıklar (tokenler) akıllı sözleşmelerinin oluşturulmasını sağlar. Ayrıca hızlı, düşük maliyetli, güvenli ve sürdürülebilir işlemler sağlar.

OXO Chain ağının geliştirme süreçlerini koordine etmek için OXO.Foundation (oxo.foundation) adlı kar amacı gütmeyen bir yapı kurulmuştur.

Aynı zamanda OXO Chain 13 Eylülden sonra 90 gün boyunca yatırımın %80’i karşılığında geri alım garantisi veriyor.

$OXO Dağıtım tablosu ise şu şekilde;

OXO Chain hakkında daha fazla bilgi için; www.oxochain.com

OXO Chain Whitepaper’i için; OXO Whitepaper

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Adından oldukça söz ettiren OXO Chain Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!