Kurumsal yatırımcılar bu altcoine büyük ilgi gösteriyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinShares’in araştırma raporuna göre kurumsal yatırımcılar Bitcoin’de yükseliş beklerken bazı altcoinlerde işin rengi değişti.

Varlık yönetim şirketi CoinShares, paylaştığı son raporta hedge fonları ve kurumsal yatırımcıların Solana’ya (SOL) ilgisinin önemli ölçüde arttığı yorumunu yaptı. 

Varlık yöneticisinin araştırma başkanı James Butterfill, 24 Nisan tarihli bir raporda, yönetim altındaki toplam 600 milyar dolarlık varlığa sahip 64 yatırımcıyla yaptığı ankete dayanarak “Yatırımcılar Solana için daha iyimser” diedi.

Ankete katılan yatırımcıların yaklaşık yüzde 15’i SOL’a yatırım yaptıklarını söyledi; bu oran CoinShares’in Ocak ayında yaptığı ve katılımcıların hiçbirinin altcoin’e yatırım yapmadığını gösteren ankete göre önemli bir artış.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal yatırımcılar bu altcoine büyük ilgi gösteriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!