Ünlü CEO Açıkladı: Bu Tarihten Sonra İnsanlar Bitcoin’e Akın Edecek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para dünyasının ünlü isimlerinden Samson Mow, kripto para piyasasının yarılanma sonrasında hızlanabileceğini söyledi.

Samson Mow 16 Nisan tarihli gönderisinde, kripto para piyasasının güncel durumuna değindi. Halihazırda insanların yarılanma sonrasını beklemek istediklerini, bu dönemlerde güvensiz olduklarını belirtti. Yarılanma döneminde ekstrem bir durum yaşanabileceğinden korkan insanların 20 Nisan’dan sonra piyasaya akın edebileceğini ima etti.

Fakat yarılanma sonrasında arz şoku yaşanacağını kaydeden Mow, bu durumun ciddi bir alım baskısını beraberinde getireceğini vurguladı. Ek olarak Hong Kong tarafından kabul edilen spot Bitcoin ve Ethereum ETF’lerinin yine nisan sonu için önemli bir etki yaratabileceğine işaret etti.

Mow hafta sonu İran-İsrail geriliminden etkilenerek düşen tek varlığın kripto para piyasası olduğunu, çünkü hafta sonu yalnızca kripto paraların işlem gördüğünü belirtti:

Savaş korkusu, hafta sonları küresel olarak işlem gören tek varlık olan Bitcoin ile hafta sonu risk almayı tetikledi. TradFi piyasaları bugün biraz panik yaşamak zorunda kaldı. Bunların hepsi aşırı tepkidir ve yakında ortadan kalkacaktır. O zaman Omega zamanı gelecek.

Ünlü CEO Açıkladı: Bu Tarihten Sonra İnsanlar Bitcoin’e Akın Edecek! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü CEO Açıkladı: Bu Tarihten Sonra İnsanlar Bitcoin’e Akın Edecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!