Kripto Borsasının CEO’su, Bitcoin’in Harekete Geçeceği Tarihi Söyledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kripto para borsalarından Crypto.com’un CEO’su, Bitcoin fiyatının kısa vadede düşebileceğinin sinyalini verdi.

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, Bloomberg’e verdiği röportajda Bitcoin’de halving’in yaklaşmasıyla birlikte piyasadaki satış baskısının da artabileceğini söyledi.

20 Nisan’da gerçekleşmesi beklenen halving, günlük olarak üretilen Bitcoin miktarının yarı yarıya azalarak 450’ye düşmesini sağlayacak.

Marszalek, “Bu tarihe yaklaştıkça bazı satışlar gelebilir.” dedi ancak halving’in Bitcoin’e uzun vadede olumlu etki edebileceğini söyledi.

Halving’in “kayda değer bir değişime” yol açacağını söyleyen Marszalek, bunun “piyasa için olumlu bir gelişme” olduğunu dile getirdi.

Crypto.com CEO’su, “Bitcoin halving’inden sonraki altı ay içerisinde oldukça kayda değer bir hareketlilik bekliyorum.” yorumunu yaptı.

Kripto Borsasının CEO’su, Bitcoin’in Harekete Geçeceği Tarihi Söyledi isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Borsasının CEO’su, Bitcoin’in Harekete Geçeceği Tarihi Söyledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!