Bitcoin’de Tedirginlik Hakimken Kurumsallar Halving Sonrasını Bekliyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli makroekonomik veri akışı, kripto para opsiyon yatırımcılarının geri çekilmesine yol açtı.

Kripto para opsiyon veri platformu Greeks.live, makroekonomik verilerin duyurulduğu şu günlerde yatırımcıların opsiyon ilgisinin azaldığını ortaya koydu. Bu veri akışının başında ABD cephesinin duyuruları yer aldı.

ABD, mart ayı işsizlik oranı gibi önemli bir makro veriyi 5 Nisan Cuma günü açıklayacak. Güçlü ABD ekonomik verileri, FED’in mayıs ayında faiz indirimi ihtimalini önemli ölçüde düşürüyor. Mayıs ayında faiz indirimi olasılığı, geçen ay %90’dan şu anda %50’ye geriledi.

Opsiyon verileri, yatırımcıların daha çok Bitcoin yarılanma sonrasındaki zaman dilimleri üzerinde işlem almayı ve içinde bulunduğumuz dönemi izleyerek geçirmeyi tercih ettiklerini gözler önüne serdi. Yatırımcıların bu dönemdeki volatilite beklentilerinde de bariz bir azalma görüldü:

Opsiyon verilerine bakıldığında, bu hafta neredeyse %10’luk geri çekilmeye rağmen piyasadaki oynaklık beklentileri hala hızlı düşüyor. Son dönemdeki blok ticareti daha zayıftı; esas olarak Bitcoin yarılanması sonrası için alım opsiyonları satın alındı.

Bitcoin’de Tedirginlik Hakimken Kurumsallar Halving Sonrasını Bekliyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Tedirginlik Hakimken Kurumsallar Halving Sonrasını Bekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!