Bitcoin Düşüşünün Arkasında Ne Var? CryptoQuant Verileri Açıklık Getirdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatındaki son düşüşler yatırımcıların kar satışlarından kaynaklanıyor olabilir.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analisti tarafından sunulan notta, Bitcoin fiyatındaki düşüşlerin arkasında yatan nedenlerden birine yer verildi.

Analist 4 Nisan tarihli paylaşımında, Bitcoin fiyatının bir önceki zirve noktasının üzerine çıkmasıyla birlikte tüm yatırımcıların kara geçtiğini ve bu durumun da bir satış baskısı getirdiğini kaydetti. Bitcoin’in uzun ve kısa vadeli yatırımcıların kar satışlarını sindirmeye çalıştığını belirten analist, bu sürecin ne zaman biteceğine yönelik tahminde bulundu.

Kar satışlarının sindirilmesinin ve yatay sürecin önümüzdeki 1-2 ay boyunca devam edebileceğini öngörürken açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Boğa piyasasında, Bitcoin geçmiş yükseliş döngüsünün zirvesine ulaştığında, kar realizasyonunun ölçeği artar ve Bitcoin, hacmi absorbe etmek için bir süre yatay ya da düzeltme döneminden geçer. Şu anda Bitcoin, 2021 boğa piyasasının zirvesine ulaştı ve kar realizasyon hacmini sindiriyor. Yaklaşık 1-2 aylık bir düzeltme veya yatay dönemden sonra, muhtemelen başka bir güçlü yükseliş göreceğiz.

Bitcoin Düşüşünün Arkasında Ne Var? CryptoQuant Verileri Açıklık Getirdi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Düşüşünün Arkasında Ne Var? CryptoQuant Verileri Açıklık Getirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!