Memecoin yatırımcısı bir saatte bu coinden milyoner oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni bir memecoine yatırım yapan anonim adres, bir saat içerisinde milyoner oldu.

Bir kripto tüccarı, Base blok zincirinde basılan yeni memecoin Donotfomoew’e (MOEW) yatırım yaparak 3 Nisan’da 13.000 doları %15.700’lük bir kazançla 2 milyon doların üzerine çıkardı.

Blockchain analiz firması Lookonchain’in verilerine göre, trader ilk olarak MOEW’in merkezi olmayan borsalarda (DEX’ler) listelenmesinden 10 dakika sonra 4 Ether (ETH) kullanarak 499,9 milyon MOEW satın aldı. Bir saatten kısa bir süre sonra, trader 99 ETH (328.000 dolar) karşılığında 111,65 milyon MOEW sattı ve şu anda yayın sırasında 1,76 milyon dolar değerinde 388,24 milyon MOEW tutuyor. 

Kedi temalı MOEW meme tokenı günün erken saatlerinde Bitget Wallet tarafından yaratıldı ve MOEW’in “sadece eğlence için, çok ciddi bir şey değil, memlerin gücünün neler yapabileceğini görmek istiyoruz” olduğunu belirtti. Ancak MOEW, DEX’lerdeki ilk çıkışından kısa bir süre sonra değer kazandı ve şu anda 31 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. Fiyat hareketine yanıt olarak Bitget Wallet, kullanıcılara “Satın almayın, fomo yapmayın” diyen bir takip mesajı paylaştı ve ekledi: 

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Memecoin yatırımcısı bir saatte bu coinden milyoner oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!