Finans ekosisteminin geleceği IFW’da tartışılacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finans dünyasının ileri gelenlerini ve teknoloji vizyonerlerini buluşturan, Türkiye’nin ilk ve en büyük global finans teknoloji etkinliği olan İstanbul Fintech Week (IFW), 2024 yılında 16 – 17 Nisan tarihlerinde İstanbul, Fişekhane’de gerçekleşecek. İki gün sürecek etkinlik, “Yakınsama: Web2 ve Web3 dünyaları bir araya geliyor” teması altında 55’in üzerinde oturumla finans ekosisteminin nabzını tutacak.

Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR) desteğiyle KOOP Ventures tarafından düzenlenen İstanbul Fintech Week (IFW), beşinci yılında ivme kazanarak daha da geniş bir alan ve kapsamda katılımcıları ile buluşuyor. 16 – 17 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul, Fişekhane’de düzenlenecek etkinlik, hem globalden hem de Türkiye’den finans sektörünün öncü şirketlerini ve lider konuşmacılarını ağırlayacak. Katılımcılar, 55’ten fazla oturumla güncel finansal teknolojileri ve yenilikleri keşfetme şansını elde edecekler. Türkiye ve on farklı ülkeden fintech liderleri ve startup’ların yer alacağı etkinlikte her biri bulundukları coğrafyanın finans ekosistemi hakkında derinlemesine bilgiler verecek. Yüksek profilli C-Suite salonunda düzenlenecek kapalı oturumlar, üst düzey katılımcıların ağ kurmalarına ve sektördeki en son gelişmeleri tartışmalarına olanak tanıyacak.

Ana oturumlar olan Web3 ve Dijital Finans Zirveleri’nin yanında, paralel oturumlarda AI in Finance ve Women in Finance başlıkları ile finansal teknoloji dünyasının geleceği derinlemesine incelenecek. Etkinlik ayrıca; startup sunumları, katılımcı ülkelerin kendi fintech sektörlerindeki fırsatları anlattıkları sunumlar ve KOBİ zirvesi ile bu yıl sektörü çok daha geniş bir spektrumda bir araya getirecek.

İstanbul Fintech Week’in ilk günü 16 Nisan’da Web3 Zirvesi ile başlayacak, 17 Nisan’da ise Dijital Finans Zirvesi oturumları ile devam edecek. Birinci gün gerçekleşecek Web3 Zirvesi’nde Bitcoin ETF ile Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanması, Web3 dünyasındaki son gelişmeler, merkez bankası dijital paraları, kripto varlıkların regülasyonu, tokenizasyon, müşteri tanımadaki yenilikler ve metaverse’ün ele alındığı konuşma ve paneller yer alacak. 17 Nisan’daki Dijital Finans Zirvesi’nde ise servis olarak finans modeli, ödemeler ve para transferindeki yenilikler ile geleneksel bankacılıkla “yalnızca dijital” bankacılığın kesişme noktaları gibi konu başlıkları 4 keynote ve 7 farklı panelde ele alınacak.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Finans ekosisteminin geleceği IFW’da tartışılacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!