Bitcoin blok boyutu nedir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blok büyüklüğü tartışması, Bitcoin’deki en tartışmalı söylemler arasında yer alıyor ve çok sayıda toplulukta fikir ayrılığına ve tartışmalı tekliflere yol açıyor.

Blok, Bitcoin (BTC) ağındaki en son işlemlere ilişkin verilerin kalıcı olarak kaydedildiği bir dosyadan oluşur. Her blok, Bitcoin ağını destekleyen merkezi olmayan defteri oluşturmak için blokların birbirine “zincirlenmesi” ile bir defter sayfasına benzetilebilir.

Bu paket işlemler, Bitcoin blok zincirine yeni bloklar olarak eklenmeden önce madenciler tarafından onaylanıyor. Bir bloğun boyutu, her blokta doğrulanabilecek işlem sayısı üzerinde bir sınır oluşturur. Bu nedenle, daha büyük bloklar daha fazla hesaplama gücü gerektirir ve çıkarılması daha uzun sürer. Limiti aşan bloklar ağ tarafından reddedilecektir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin blok boyutu nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!