BlackRock'ın RWA hamlesi ABD tahvillerine yansıdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni dönüm noktasına, BlackRock’ın ilk tokenize varlık fonu olan ve geçen hafta 16 diğer tokenize devlet menkul kıymet fonuna katılan BUIDL’in piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra ulaşıldı.

BlackRock USD Kurumsal Dijital Likidite Fonu’nun kısa süre önce piyasaya sürülmesinin de yardımıyla Ethereum, Polygon, Solana ve diğer blokzincir ağlarında şu anda 1 milyar dolardan fazla ABD Hazinesi yer alıyor.

BlackRock’ın “BUIDL” olarak adlandırılan ürünü 20 Mart’ta Ethereum’da piyasaya sürüldü ve şu anda 244,8 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. Etherscan’a göre, hafta boyunca fona yapılan toplam 95 milyon dolarlık dört işlem, fonu güçlendirerek onu ikinci en büyük tokenize devlet menkul kıymetleri fonu haline getirdi. 

21Shares’in ana firması tarafından Dune Analytics gösterge tablosunda derlenen verilere göre BUIDL şu anda yalnızca Franklin Templeton’ın 11 aylık Franklin OnChain U.S. Government Money Fund’ının (FOBXX) arkasında yer alıyor ve bu fonun ABD Hazinesinde 360,2 milyon doları bulunuyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BlackRock'ın RWA hamlesi ABD tahvillerine yansıdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!