Bitcoin Onayını Bilen Bloomberg Analisti Ethereum’da Karamsar: Yüzdeyi Açıkladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg kıdemli ETF analisti Eric Balchunas, spot Ethereum ETF onayının “çok düşük bir ihtimal” olduğunu yineledi.

ETF analisti Eric Balchunas, 26 Mart tarihli sosyal medya paylaşımında spot Ethereum ETF’ine yönelik karamsar tavrını sürdürdü.

Analist, mayıs ayında ABD’nin spot Ethereum borsa yatırım fonlarına (ETF) onay verme ihtimalini %25 ile sınırlandırırken bunun kötümser bir %25 olduğunu söyledi.

Bu kötümser tavra gerekçe olaraksa ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF ihraççılarına karşı çekimser hamlelerini ve katılım eksikliğini gösterdi:

Ethereum ETF onayı için çok kötümser bir %25 olmasına rağmen ihtimali %25’te tutuyoruz. Katılım eksikliği, ertelemelerin bir işareti olarak görülüyor. Baktığınız hiçbir yerde olumlu işaret/istihbarat yok. Şahsen bunu onaylayacaklarını umuyorum ama durum pek iyi görünmüyor.

Ocak ayının başında spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasıyla birlikte spot Ethereum ETF onayına %70 şans veriliyordu. Mayıs ayı için beklenen onay, SEC’nin süreç içerisindeki hamleleriyle birlikte adeta suya düştü.

Bitcoin Onayını Bilen Bloomberg Analisti Ethereum’da Karamsar: Yüzdeyi Açıkladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Onayını Bilen Bloomberg Analisti Ethereum’da Karamsar: Yüzdeyi Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!