Avalanche Vakfı Yatırım Yaptığı 5 Meme Coin’i Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche blokzincirini destekleyen Avalanche Vakfı, elinde bulundurduğu 5 meme coin’i açıkladı.

Geçtiğimiz yıl Avalanche ekosistemindeki meme coinlere yatırım yapacağını ve böylelikle topluluğun yararına büyümeyi destekleyeceğini belirten Avalanche Vakfı, yatırım yaptığı projeleri açıkladı.

Ekip tarafından 14 Mart günü yapılan duyuruda, Coq Inu (COQ), Gecko Inu (GEC), Kimbo (KIMBO), AVAX HAS NO CHILL (NoChill) ve Tech’e yatırım yapıldığı belirtildi.

COQ son 1 hafta içerisinde %100, KIMBO %120, NoChill %130 ve GEC ise %170 yükseliş yaşadı.

Avalanche Vakfı, daha önce yaptığı açıklamada yatırım yapacağı projelerin Avalanche ekosisteminde daha sağlam bir kültür oluşturma vizyonunu kapsayacağını ifade etmişti.

Vakfın elinde bulunan her bir coin, Vakfın coin projeleri için belirlediği uygunluk kriterlerine uygundur. Bu kriterler, belirli bir coinin Avalanche ve adil Web3 uygulamalarına olan bağlılığını değerlendirmek için tasarlanmıştır

Avalanche Vakfı tarafından satın alınacak meme coin’lerin ayrıca en az 2 bin yatırımcısının olması ve en büyük 100 yatırımcının, coin’in toplam arzının %60’ından azını kontrol etmesi, en az 50 likidite sağlayıcı tarafından en az 200 bin dolar likidite sağlanıyor olması, en az 1 milyon dolar piyasa değerine sahip olması, iki haftalık zaman dilimi içerisinde günde en az 100 bin dolar işlem hacminin olması gerekiyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche Vakfı Yatırım Yaptığı 5 Meme Coin’i Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!