Binance Destekli BNB Chain Airdrop Programını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BNB Chain, BNB Smart Chain (BSC) ve opBNB kullanıcıları için geriye dönük airdrop programını duyurdu.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance destekli BNB Chain, “Airdrop Alliance Programı” adlı airdrop programını tanıttı.

Yapılan açıklamada, BNB Smart Chain (BSC) ve opBNB kullanıcıları için geriye dönük airdrop vermek için henüz token çıkarmamış projelerle çalışılacağına yer verildi.

Açıklamanın detaylarında bu programın topluluğu ödüllendirmek için hayata geçirildiği belirtilirken Airdrop Alliance Programı’nın listesinin ve geriye dönük kullanıcılar için koşulların yakında açıklanacağı vurgulandı:

Alliance Airdrop, topluluk içinde katılımı artırmayı ve heyecan yaratmayı amaçlayan stratejik bir girişimdir. Bu programı, BSC ve opBNB’ye verdikleri destek için BNB Chain topluluğuna teşekkür etmek için ek bir araç olarak kullanıyoruz. Airdrop Alliance Programını sunmak için en üst düzey projelerle çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Airdrop Alliance Programı listesi ve geriye dönük kullanıcılar için koşullar yakında duyurulacak. Daha fazla bilgi ve güncellemeler için BNB Chain’i X üzerinden takip edebilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli BNB Chain Airdrop Programını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!