Bitcoin Balinaları Fiyat Tutunmaya Çalışırken Satışa Hazırlanıyor Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) balinaları fiyattaki son yükselişin ardından satış hazırlıklarına başladı.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından aktarılan verilere göre Bitcoin balinaları dikkat çeken davranışlar sergilemeye başladı. Veriler, fiyatın 60 bin doların üzerinde seyrettiği şu günlerde balinaların cüzdanlarını böldüğü ve Bitcoinlerini yeni cüzdanlara taşıdığını gözler önüne serdi.

Elinde 1.000 ile 10.000 BTC tutan cüzdanlardan son 2 günde 75.500 BTC çıkışı görüldü. Öte yandan elinde 100 ile 1.000 BTC bulunan cüzdanlara ise son 2 günde 78 bin BTC girişi görüldü. Genel olarak elinde sıfırdan fazla Bitcoin bulunduran cüzdan sayısına son 2 günde 187 bin tane eklendi yani %0,36 oranında artış görüldü.

Bu durumu, olası bir satış öncesi hazırlık olarak yorumlayan analistler, yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bitcoin yatırımcılarının %94’ünden fazlası halihazırda karda ve bir satış baskısı eşliğinde gelebilecek düzeltme birçok analistin kısa vadeli senaryoları arasında yer alıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Balinaları Fiyat Tutunmaya Çalışırken Satışa Hazırlanıyor Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!