Bitwise Bitcoin’e Büyük Oyuncular Tam Olarak Girmedi Dedi: Talep Daha da Artacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para fon yöneticisi Bitwise, Bitcoin’e (BTC) akmaya hazırlanan milyarlarca dolar değerinde kurumsal fon olduğunu söyledi.

Bitwise baş yatırım sorumlusu Matt Hougan CNBC’ye verdiği demeçte, halen daha kripto para piyasasına girmeyi bekleyen devasa aktörlerin olduğunu dile getirdi.

Mevcut talebin büyük ölçüde bireysel yatırımcılardan, hedge fonlardan ve bağımsız mali danışmanlardan geldiğini vurgulayan Hougan, daha büyük ABD aracı kurumlarının spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) dahil olmasıyla sektöre giren paranın artacağını savundu:

Birkaç ay içinde büyük aracı kurumların da devreye girmesiyle daha da büyük bir dalganın geleceğini düşünüyorum.

Bu fon girişlerinin hemen gerçekleşmeyebileceğini söyleyen Matt Hougan, hem para girişi hem de Bitcoin fiyatı açısından önümüzdeki süreçte bir konsolidasyon dönemi yaşanabileceğini hatırlattı.

BlackRock ve Fidelity dahil 11 şirket tarafından sunulan spot Bitcoin ETF’leri işleme girdikten sadece 1 ay sonra 7 milyar dolar toplamayı başarmıştı.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitwise Bitcoin’e Büyük Oyuncular Tam Olarak Girmedi Dedi: Talep Daha da Artacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!