Yatırımcılar, Ethereum’un Orta-Uzun Vadeli Fiyatına İyimser Bakıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) opsiyonlarındaki açık pozisyonlarda son birkaç ayın rekoru kırıldı.

Bitfinex Türev Müdürü Jag Kooner, “Ethereum opsiyonlarındaki açık pozisyonların sayısı, geçen hafta 300 binden fazla arttı.” dedi.

Türev borsalarındaki açık Ethereum pozisyonlarının toplam değeri, 9 milyar dolara kadar çıkarak son ayların en yüksek seviyesine ulaştı.

Genelde kurumsal yatırımcılar tarafından kullanılan Chicago Emtia Borsasındaki Ethereum opsiyonlarındaki açık pozisyonlar da tüm zamanların rekorunu kırdı.

Bitfinex yöneticisi, son zamanlarda birçok yatırımcının doğrudan alım opsiyonu alarak Ethereum’dan bullish bir pozisyon aldığına dikkat çekti.

Deribit verilerine göre geçtiğimiz gün içerisinde işlem hacmi en büyük olan alım opsiyonlarının kullanım fiyatı, 3 bin 500 dolar seviyesindeydi.

Kooner ayrıca vadesi nisanda dolacak opsiyonlardaki “max pain” noktasının yaklaşık 2 bin 400 dolara çıkarak yükseldiğini vurguladı ve “Bu, traderların Ethereum fiyatının orta-uzun vadede yükseleceği konusunda iyimser olduğuna işaret ediyor.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırımcılar, Ethereum’un Orta-Uzun Vadeli Fiyatına İyimser Bakıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!