Altcoin Şirketi ABD Destekli Ürününü Aptos’a Entegre Etti, Yükselişe Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ondo Finance (ONDO) piyasaya yeni sürülen tokenlar furyasından nasibini alarak tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmandı.

Gerçek dünya ürünleri (RWA) merkezli blokzinciri projesi Ondo Finance’in yerel token’ı ONDO, 22 Şubat günü tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Yükselişin ardında yatırımcıların staking odaklı yeni projelere yönelik ilgisinin yanı sıra Aptos (APT) ve Ondo ekipleri arasındaki ortaklık kapsamında atılan bir adım da yer aldı.

Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre Ondo tarafından sunulan ABD Hazine tahvilleri ve banka vadesiz mevduatları ile güvence altına alınan bir token olan USDY, Aptos ağına entegre edildi. Öte yandan Ondo’nun Aptos üzerine inşa edilmiş merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü olan Thala ile de entegre olacağı duyuruldu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Aptos Vakfı bağışlar ve ekosistem başkanı Bashar Lazaa, atılan bu adımın ekosistem için faydalı olacağını ima ettİ:

Bu, tokenize varlıkların faydasını ve onları destekleyen platformların sermaye verimliliğini artıran staking ve yeniden staking (restaing) süreçlerinin geliştirilmesini içerecek. Dijital finansın yeniden tanımlanması ruhuyla kurulan bir ortaklık olan Ondo Finance’in Aptos’a yerel entegrasyonu, erişilebilir ve sorunsuz finansal hizmetler için ileriye doğru atılmış bir adımdır.

CoinGecko verilerine göre 22 Şubat günü 0,4615 dolarla ATH seviyesini gören Ondo, yazım esnasında 0,411 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Şirketi ABD Destekli Ürününü Aptos’a Entegre Etti, Yükselişe Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!