Bitcoin İçin 3,6 Milyar Dolarlık Kritik Gün Geldi: Fiyat Ne Durumda?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türev piyasasındaki verilere göre bugün toplamda 3,7 milyar dolardan fazla değerde Bitcoin opsiyonunun vadesi dolacak.

Kripto para sektöründeki en büyük opsiyon borsalarından Deribit’in verilerine göre 23 Şubat’ta 2 milyar doları alım; yaklaşık 1,7 milyar doları satış olmak üzere toplamda 3,7 milyar dolarlık opsiyonun vadesi doluyor.

Vadesi bugün dolacak opsiyonlar arasında işlem hacminin en yoğun olduğu opsiyonlar, 50 bin dolarlık kullanım fiyatına sahip olanlardı.

1’in altında olan put-call oranları, piyasadaki alım hacminin satış hacmini geçtiğini yansıtıyor ve bullish olarak yorumlanıyor. Deribit verilerine göre bu opsiyonların put-call oranı 0,8 seviyesinde.

Açık pozisyonlar arasındaki max pain noktası 48 bin dolar olarak belirlendi. TradingView verilerine göre Bitcoin, sabah saatleri itibarıyla 51 bin doların biraz üstünden işlem görmeye devam ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin İçin 3,6 Milyar Dolarlık Kritik Gün Geldi: Fiyat Ne Durumda?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!