Yatırım Uzmanına Göre Ethereum’un Onay Alması, Beklenenden Uzun Sürebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finansal hizmet şirketi Valkyrie’nin yatırımdan sorumlu yöneticisi Steven McClurg’e göre spot Ethereum ETF’lerinin onaylanması, beklenenden uzun sürebilir.

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock dahil olmak üzere birkaç şirket, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasıyla birlikte spot Ethereum ETF’si kurmak için başvuruda bulundu. Bazı analistler, SEC’nin bunları mayısa kadar onaylayabileceğini düşünüyor.

McClurg ise spot Ethereum ETF’lerinin piyasaya girmesinin bundan daha uzun süreceğini düşünüyor.

“Spot Bitcoin ETF’lerinin kurulması için hem regülatörler ile SEC hem de ihraççılar çok çalıştı. Bu yeni bir varlık sınıfı olduğu için öğrenecek çok şey var.” diyen McClurg, şunu ekledi:

“Bu yüzden bence SEC’nin böyle bir üründe kamunun nasıl aydınlatıldığını anlaması çok zaman alacak. Dolayısıyla işin bu kısmını anlamak bir yıl daha sürebilir.”

McClurg, bunların yanı sıra menkul kıymet olarak nitelendirilmemesi halinde XRP için de bir ETF kurulabileceğinden bahsetti.

ABD’deki bir mahkeme, geçtiğimiz aylarda bir karar alarak Ripple tarafından yapılan satışların bir kısmının menkul kıymet statüsünde olduğunu, bir kısmının ise olmadığını açıkladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Uzmanına Göre Ethereum’un Onay Alması, Beklenenden Uzun Sürebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!