Analiste Göre Ethereum, Bitcoin’den Daha Çok Getiri Sağlayabilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistlere göre Ethereum (ETH), uzun vadede Bitcoin’den (BTC) daha iyi bir performans göstermeye devam edebillir.

Bitcoin ile birlikte yükselişe geçen Ethereum, haftalık bazda %8 değerlenen BTC’ye kıyasla %16’dan fazla oranda yükseldi.

Amberdata’nın türev müdürü Greg Magadini, Ethereum’un arz bakımından Bitcoin’den daha iyi bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor.

2022’deki Merge güncellemesi sonrasında proof-of-stake algoritmasına geçiş yapan Ethereum’un arzı, Bitcoin’den farklı olarak aktif şekilde azalıyor.

Magadini, “Herkes nisan ayındaki Bitcoin halving’inden bahsediyor ama o, ETH’nin Eylül 2022’den beri aktif olarak ‘AZALAN’ arzının yanında hiç kalır.” dedi.

Ultrasound.money verilerine göre Merge güncellemesinden beri toplamda 1 milyon 47 bin 643 ETH üretilirken 1 milyon 407 bin 200 ETH yakıldı ve dolaşımdan çıktı. ETH arzı böylece net 359 bin 557 azaldı.

Bunun yanı sıra, Franklin Templeton, BlackRock, Fidelity, Ark and 21Shares, Grayscale, VanEck, Invesco & Galaxy ve Hashdex, ABD’de spot Ethereum ETF’si kurabilmek için SEC’ye başvurularda bulundu.

Magadini, “ETH’deki bu ‘Arz YAKIMINA’ etkin olmayan, STAKE edilmiş ETH’leri ekleyip üstüne bir de dolaşımdaki ETH’lerin aktif olarak soğuk cüzdanlara aktarılmasını sağlayacak bir SPOT ETF koyduğunuzda… ETH’nin arz hikayesi, temel göstergeler bakımından olabildiğince bullish bir hal alıyor.” dedi.

Analiste Göre Ethereum, Bitcoin’den Daha Çok Getiri Sağlayabilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analiste Göre Ethereum, Bitcoin’den Daha Çok Getiri Sağlayabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!