Ethereum’da Bilindik Boğa Sinyali Geldi: Parabolik Yükselişe İşaret Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’un 14 haftalık RSI (göreceli güç endeksi) boğa yükselişlerine işaret eden bir eşik olan 70’in üzerine yükseldi.

Finansal araçları kullanan kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettiği indikatörlerden biri Ethereum’da sinyal veriyor. RSI adı verilen göreceli güç endeksi, genellikle 14 günlük veya 14 haftalık gibi belirli bir süre boyunca fiyat hareketlerinin değişimini ölçen bir momentum aracıdır.

Söz konusu RSI’da 0 ila 100 arasında olan değerler bulunmaktadır. 70’in üzerindeki değerler aşırı alım sinyali verirken 30’un altında aşağı yönlü bir ivme olduğuna işaret etmektedir.

Ethereum’da meydana gelen 14 haftalık RSI’ın 70’in üzerine çıkması daha önce 2017 ve 2020 boğalarında gözlemlenmişti. Ethereum’da yaşanan bu yükselişin spot Bitcoin ETF’in onay alması ve yaklaşan Dencun güncellenmesinden kaynaklandığı düşünülüyor.

RSI seviyesi 70’i aştığında genel olarak bir yükselişin devamı olarak lanse edilirken kimi zaman da tam tersi sonuçlar doğurabilmektedir. Ayrıca Ethereum’un mevcut durumda Bitcoin’in performansının gerisinde kaldığı ve bu sinyal ile birlikte açığı kapatacağı öngörülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’da Bilindik Boğa Sinyali Geldi: Parabolik Yükselişe İşaret Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!