Solana Yükselişi ile Yatırımcılar Daha da Boğa Diyor: 1 Milyar Dolar Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana’nın (SOL) yükseleceğini düşünen yatırımcılar, vadeli işlem piyasalarında rekora yol açtı.

Kripto para piyasasında son haftalarda yaşanan yükselişe Solana ve onun ekosistemindeki kripto para projeleri öncülük etti. Yükseliş yönlü bu iştah, yatırımcıları Solana üzerinde long (uzun) pozisyon almaya iterken tüm zamanların rekoru kırıldı.

Solana üzerindeki vadeli işlem verileri şubat ayının başından bu yana 700 milyon doların üzerinde artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 1,7 milyar dolara ulaştı. Sadece 8 Şubat tarihinden bu yana 400 milyon dolarlık pozisyon eklendi. Bu pozisyonların büyük kısmını long yönlü işlemler oluşturdu.

Solana özelindeki bir önceki rekor vadeli işlem seviyesi, geçtiğimiz yıl aralık ayında 1,4 milyar dolar ile görülmüştü. Fakat vadeli işlemlerle şişen piyasada çoğu zaman görüldüğü gibi aralık ayında da ciddi düşüşler yaşanmıştı. “Long squeeze” adı verilen bu durumda, düşüşü gören yatırımcıların zararına pozisyon kapatmaları beraberinde daha fazla düşüş getirerek, aralık ayında %30’luk bir düşüş yaratmıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,1 yükseliş sergileyen SOL, yazım esnasında 117 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Yükselişi ile Yatırımcılar Daha da Boğa Diyor: 1 Milyar Dolar Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!