Ethereum Yeni Çılgınlık ile Birlikte 8 Ayın Rekorunu Kırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ERC404 token standardına yönelik büyük ilgi Ethereum ağında 8 aylık rekorun kırılmasına yol açtı.

Pandora (PANDORA) gibi projelerin kısa sürede onlarca kat yükseldiği Ethereum tabanlı deneysel token standardı ERC404, büyük ilgi nedeniyle Ethereum ağını yordu.

On-chain verilerine göre ERC404 üzerindeki yoğun ilgi ve beraberinde gelen işlemler ağ üzerindeki işlem ücretlerini Mart 2023’ten bu yana görülmemiş seviyelere taşıdı. Ethereum ağı işlem ücretleri 9 Şubat’ta ortalama 60 dolara denk gelen 70 gwei seviyesine ulaştı.

En hızlı işlemler için ödenen işlem ücreti ise 377 gwei’ye kadar yükselerek 12 Mayıs 2023’ten bu yana görülmemiş bir seviyeye tırmandı.

ERC404 furyası şubat ayının başında PANDORA önderliğinde başlatı ve bu proje 1 hafta içerisinde 100 kat gibi dudak uçuklatan bir yükselişe tanıklık etti. Beraberinde DeFrong (DEFROGS) ve Rug (RUG) gibi projelerde türerken bu furya diğer blokzincirlerine de yayıldı.

On-chain veri platformu Gaslite’ın kurucusu PopPunk, ERC404 “mint” işleminin normail bir NFT mint işleminden 3 kat daha fazla işlem ücreti harcadığını işaret ederek ağ üzerindeki yoğunluğun ana sebeplerinden birinin bu olduğunu belirtti.

Kısa süre önde ERC404 tabanlı projelerin piyasa değeri %28 civarında değer kaybederek yatırımcıları hüsrana uğratmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Yeni Çılgınlık ile Birlikte 8 Ayın Rekorunu Kırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!