Akıllı Yatırımcı, Deneysel Coin Sayesinde On Binlerce Dolar Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para yatırımcısı, deneysel coinlerden birine yatırım yaparak on binlerce dolar kazandı.

Blockchain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılanlara göre bir yatırımcı, yalnızca 1 Ethereum (2 bin 507 dolar) ile çıktığı serüvenden 59 bin dolar ile ayrıldı.

Yatırımcı, Binance’den çektiği Ethereum’un yalnızca 0,065’lik (163 dolar) kısmını harcayarak ERC-404 tokenlarından MINER’i satın aldı. ERC-404, sıradan tokenlar ile NFT’lerin özelliklerini bir araya getiren deneysel bir Ethereum standartıdır.

Ancak yatırımcı, elindeki diğer 0,802 Ethereum’u işlem ücretine ödedi. Yatırımcı, oldukça düşük bir fiyattan bin 73 tane MINER satın aldı.

Lookonchain tarafından aktarılanlara göre yatırımcı, daha sonra 722 MINER’i bin 244 dolarlık işlem ücreti karşılığında 19,11 Ethereum’a sattı. Cüzdanında hala 350 MINER tutan yatırımcının kazancının yaklaşık 59 bin dolar olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Akıllı Yatırımcı, Deneysel Coin Sayesinde On Binlerce Dolar Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!