Pyth Network (PYTH) Yükselişe Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stakedrop furyası eşliğinde ivme kazanan Pyth Network (PYTH) altcoin piyasasının büyük bir kısmını geride bıraktı.

Airdrop trendinin her geçen gün talep görmesiyle birlikte yükselişe geçen ilgili kripto paralarda Pyth Network’ün (PYTH) artışı dikkat çekti. Solana ekosisteminin taze projelerinden olan Pyth Network, geçtiğimiz günlerde bir düzeltme verse de tekrardan yola koyuldu. Ayrıca, son 24 saatte yüzde 10,81 oranında artış kaydeden PYTH “En Çok Yükselenler” listesinde dördüncü sıraya adını yazdırdı.

Ara düzeltmeler, yükselişin önüne geçemedi! Pek çok kripto para borsasında eş zamanlı listelenen PYTH ilk günlerde sert satış baskısıyla karşı karşıya kalmıştı. Hatta 6 Şubat’ta 0,45 dolara iğne atan popüler coin, panik havası yaratmış olsa da daha sonrasında yükselmeyi bildi. Çok kısa bir sürede yüzde 23 oranında artış kaydeden PYTH haberin yazımı itibarıyla 0,5445 dolardan alıcı buluyor.

Stakedrop çılgınlığının devam etmesi, Solana ekosistemine olan talebin artması veya BTC’deki bahar havasının devam etmesi gibi unsurlar, pariteyi ATH’ye taşıyacak gibi duruyor. Böyle bir senaryoda ilk olarak 0,5787 dolar ve 0,5973 dolar direnç seviyesi olarak takip edilebilir.

Stakerlara yapılan airdropların azalması, Solana ekosisteminden gelebilecek olumsuz bir haber veya BTC’nin 43.500 doların altına sarkması gibi unsurlar ise PYTH fiyatını alt seviyelere çekecektir. Böyle bir senaryoda sırasıyla 0,5299 – 0,5187 – 0,4855 ve 0,4510 dolara kadar geri çekilmeler yaşanabilir.

Pyth Network (PYTH), altcoin piyasasında Stakedrop furyasıyla büyük bir ivme kazanmış durumda. Airdrop trendinin artan talebiyle birlikte, PYTH gibi ilgili kripto paraların yükselişi dikkat çekiyor. Solana ekosisteminin yeni projelerinden biri olan Pyth Network, son günlerde ufak bir düzeltme yaşasa da tekrar yükselişe geçti. Dahası, son 24 saatte %10,81 oranında bir artış kaydederek “En Çok Yükselenler” listesinde dördüncü sıraya yerleşti.

PYTH, birçok kripto para borsasında aynı anda listelenmesine rağmen ilk günlerde sert bir satış baskısıyla karşılaştı. Ancak, 6 Şubat tarihinde 0,45 dolar seviyesine düşen popüler coin, daha sonra bir yükseliş gösterdi. Kısa bir süre içinde %23’lük bir artışla 0,5445 dolardan işlem gören PYTH, şu an itibarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Ekran Resmi 2024 02 09 11.05.49

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pyth Network (PYTH) Yükselişe Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!