Geleceğin Altcoin’i On Milyonlar Tutan En Büyük Kurumsalın Binance Hamlesi ile Yıkıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Render’ın (RNDR) en büyük kurumsal yatırımcılarından olan Kenetic Capital, Binance’e yaptığı milyonlarca dolarlık transferle düşüş yarattı.

Yapay zeka odaklı kripto para projesi Render’ın kurumsal balinası Kenetic Capital, uzun süre sonra Binance’e aktarım yaptı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 5 Şubat günü harekete geçen Kenetic Capital, 4,68 milyon dolar değerinde 1 milyon RNDR’ı kripto para borsası Binance’e gönderdi.

Şirket Kasım 2021 ve Kasım 2022‘de Binance ve Huobi’den 17,88 milyon dolar değerinde 4,8 milyon RNDR satın almıştı. Kenetic Capital son olarak 24 Aralık 2023’de yine Binance’e ortalama 4,67 dolardan 11,68 milyon dolar değerinde 2,5 milyon RNDR transfer ederek dikkat çekmişti.

Kurumsal balinanın elinde halen daha 18,12 milyon dolar değerinde 4,1 milyon RNDR bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre haber akışından kötü etkilenen RNDR transfer işlemlerine paralel olarak %8 değer kaybederek 4,80 dolar seviyesinden 4,41 dolar kadar geriledi. RNDR yazım esnasında 4,43 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Geleceğin Altcoin’i On Milyonlar Tutan En Büyük Kurumsalın Binance Hamlesi ile Yıkıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!